راه اندازی رقابتهای مشت زنی در کابل

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۸/۲۵ - ۱۱:۰
راه اندازی رقابتهای مشت زنی در کابل

راه اندازی رقابتهای مشت زنی در کابل

این رقابتها با اشتراک 180 ورزشکار از تمامی کلپهای شهر کابل امروز 25 عقرب در ذال ورزشی مشت زنی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش برگزار شد و به مدت شش روز ادامه خواهد داشت.

ورزشکاران شرکت کننده در 13 کلاس وزنی ( 48 الی 92+) کیلوگرام و در رده سنی جوانان (17 الی 18 ) سال شرکت دارند که برای راه یابی به تیم منتخبه شهر کابل باهم به رقابت میپردازند .

برگفته نثار احمد قاریزاده سرحکم مسابقات این مسابقات همه ساله برای انتخاب بهترین ها به تیم منتخبه شهر کابل راه اندازی میگردد که در اخیر 26 چهره برتر از میان اشتراک کننده ها انتخاب میگردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۲۲:۱۵
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی!

دعوت نامه مطبوعاتی!

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۲۲:۱۳
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی!

دعوت نامه مطبوعاتی!

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۲۱:۵۱
Background image

آغاز رقابت‌های انتخابی طبما میان ۱۵۰ ورزشکار در کابل

رقابت‌های انتخابی طبما میان ۱۵۰ ورزشکار از سوی فدراسیون ملی طبما در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، با حضور مسوولان اداره ورزش و فدراسیون طبما، در جمنازیوم ۲۵۰۰ نفری ریاست. . .

BACK TO NEWS