بلخ؛ مسابقات فوتبال با اشتراک هشت تیم در ولسوالی کشندی آغاز گردید

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۵:۲۳
بلخ؛ مسابقات فوتبال با اشتراک هشت تیم در ولسوالی کشندی آغاز گردید

رقابت‌های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میان هشت تیم از مربوطات مرکز و قریه جات ولسوالی کشندی برای مدت یک هفته آغاز گردید.

نخستین دیدار این پیکارها با رویا رویی تیم های للمی و تیم باختر صورت گرفت، که در نتیجه تیم للمی با تفاوت ۰ـ۴ گول تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش فوتبال میان ورزشکاران و تشویق جوانان به ورزش عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۲۵
Background image

غور؛ رقابت های لیگ دسته اول فوتبال ولسوالی شهرک با اشتراک ۱۰ در این ولسوالی پایان یافت

رقابت های لیگ برتر ولسوالی شهرک با اشتراک ۱۰ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی شهرک پایان یافت.

در دیدار نهایی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۲:۲۱
Background image

دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ده تیم با قهرمانی تیم جوانان سرآب به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام صلح و دوستی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۰ تیم که از چهار هفته به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۱
Background image

کندز؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک هفتاد ورزشکار در ولسوالی قلعه زال برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز میان ۷۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در ولسوالی. . .

BACK TO NEWS