کابل؛ دیدار رهبری اداره ورزش کشور با ماستر هونگ یونگ دو و رانا صداقت علی استادان بین‌المللی تکواندوی آی تی اف صورت گرفت

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۱۹:۲۰
کابل؛ دیدار رهبری اداره ورزش کشور با ماستر هونگ یونگ دو و رانا صداقت علی استادان بین‌المللی تکواندوی آی تی اف صورت گرفت

مولوی احمدالله وثیق رئیس عمومی اداره ورزش کشور، همراه با حافظ احمدجان زدران معاون فنی و مسلکی این اداره، با ماستر هونگ یونگ دو از کشور کوریا و ماستر رنا صداقت علی از کشور پاکستان، که به‌عنوان استادان و اشتراک‌کنندگان در سمینار تخنیکی و بین‌المللی تکواندوی آی تی اف در افغانستان حضور دارند، دیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار رئیس فدراسیون تکواندو ای تی ایف افغانستان محمد شعیب رحمانی نیز حضور داشت.

در این دیدار، مولوی احمدالله وثیق ضمن قدردانی از حضور ماستر هونگ یونگ دو و ماستر رنا صداقت علی، از تلاش‌ها و همکاری‌های آنان در راستای انتقال دانش فنی و مفاهیم پیشرفته تکواندوی آی تی اف به ورزشکاران کشور ابراز امتنان نموده، آمدن‌شان را به افغانستان خیرمقدم گفت.

هم‌چنان، ماستر هونگ یونگ دو و ماستر رنا صداقت علی نیز از مهمان‌نوازی گرم مردم افغانستان و توجه نهادهای ورزشی کشور قدردانی کرده، از همکاری‌های مسئولین امارت اسلامی در تمامی زمینه‌ها ابراز سپاس‌گزاری نمودند.

قابل یادآوری‌ست که ماستر هونگ یونگ دو، به‌عنوان یکی از مدرسین بین‌المللی رشته تکواندوی آی تی اف، به هدف آموزش مفاهیم تخصصی و بلندبردن سطح آگاهی تخنیکی ورزشکاران افغان، یک سمینار تخنیکی و بین‌المللی را طی سه روز گذشته در کابل برگزار نمود که امروز به‌گونه رسمی به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۹:۱۱
Background image

بامیان؛ مسابقات محلی ریسمان‌کشي و دوش در یکاولنگ برگزار شد

مسابقات محلی ریسمان‌کشی و دوش از سوی مدیریت ورزشی ولسوالی یکاولنگ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در مرکز این ولسوالی برگزار شد.

در رقابت‌های ریسمان‌کشی پنج تیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۹:۱
Background image

آغاز مسابقات منتخبه جودوی شهر کابل با اشتراک ۶۰ ورزشکار در پایتخت

رقابت‌های منتخبه جودوی شهر کابل، با اشتراک ۶۰ ورزشکار از کتگوری‌های سنی جوانان و بزرگ‌سالان، از سوی فدراسیون ملی این رشته و با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، به مدت یک روز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۸:۵۸
Background image

لوگر؛ پایان رقابت‌های کونگ‌فو با اشتراک ۱۲۰ تن در پل‌علم

رقابت‌های کونگ‌فو با اشتراک ۱۲۰ تن از ولایات پکتيا، پکتيکا، خوست، میدان وردگ، غزنی، لغمان، کابل، قندهار، هلمند و لوگر از سوی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت. . .

BACK TO NEWS