دایکندی؛ مسابقات دست کشتی با اشتراک ۱۸ ورزشکار در ولسوالی شهرستان برگزار گردید

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۴
دایکندی؛ مسابقات دست کشتی با اشتراک ۱۸ ورزشکار در ولسوالی شهرستان برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی دست کشتی از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۸ ورزشکار در کتگوری سنی جوانان از مرکز و قریه جات ولسوالی شهرستان برای مدت یک روز دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده نصرت الله قاسمی با بیشترین امتیاز مقام اول و آصف حایز مقام دوم گردید.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش‌های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران و ایجاد تفریح سالم میان ورزشکاران عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۲۰:۳۸
Background image

کنر؛ رقابت‌های کرکت تیپ بال میان ۱۸ تیم در ولسوالی غازی‌آباد آغاز شد

رقابت‌های کرکت تیپ بال میان ۱۸ تیم در ولسوالی غازی‌آباد ولایت کنر از سوی نمایندگی فدراسیون کرکت تیپ بال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت آغاز گردید.

در نخستین دیدار این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۲۰:۳۴
Background image

غزنی؛ مسابقات نیزه زنی با اشتراک ۵۶ ورزشکار در ولسوالی اندر برگزار گردید

رقابت‌های نیزه زنی از طرف نمایندگی فدراسیون بزکشی، نیزه زنی و ورزش‌های محلی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۵۶ ورزشکار در شانزده بخش برای مدت یک روز در ولسوالی اندر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۲۰:۳۱
Background image

کنر؛ رقابت‌های فوتسال میان چهار تیم در اسعدآباد پایان یافت

رقابت‌های فوتسال میان چهار تیم در شهر اسعدآباد مرکز ولایت کنر، از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم مکتب خصوصی. . .

BACK TO NEWS