هرات؛ مسابقات انتخابی پهلوانی با اشتراک ۵۰۰ ورزشکار به پایان رسید

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۸:۵۸
هرات؛ مسابقات انتخابی پهلوانی با اشتراک ۵۰۰ ورزشکار به پایان رسید

رقابت‌های انتخابی پهلوانی از طرف نمایندگی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات میان ۵۰۰ ورزشکار از ولایت های بادغیس، فراه، غور، نیمروز، هلمند و هرات در ۷ کتگوری وزنی به پایان رسید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۲۸ تن آنها با شکست دادن پی در پی حریفان خود و با بیشترین امتیاز به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات انتخاب و شناسائی چهره های برتر برای تیم منتخب پهلوانی عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران منتخب جوایز و تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۴:۱
Background image

رقابتهای فوتسال در ولایت لوگر به پایان رسید

نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش لوگر رقابتهای فوتسال را میان ۱۸ تیم در مجتمع ورزشی کاروان برگزار شده بود که با قهرمانی تیم سنگ شکن به فرجام رسید.

در بازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۴:۰
Background image

مراسم تشریح فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی در مورد جلوگیری از رواج‌های نادرست برگزار شد

ریاست دعوت و ارشادِ ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، با همکاری این اداره، مراسمی را تحت عنوان «جلوگیری از رواج‌های نادرست» در پرتو فرامین عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۳:۵۸
Background image

برگزاری رقابت‌های پهلوانی میان ۵۰ پهلوان در ولسوالی برکی‌برک لوگر

رقابت‌های پهلوانی میان ۵۰ پهلوان از سوی نمایندگی فدراسیون پهلوانی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در ولسوالی برکی‌برک این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها در کتگوری. . .

BACK TO NEWS