برگزاری دومین دور رقابت‌های رزمی نیوفول‌کانتاکت میان شش ولایت در زابل

org2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۷ - ۱۹:۱۰
برگزاری دومین دور رقابت‌های رزمی نیوفول‌کانتاکت میان شش ولایت در زابل

رقابت‌های ورزش‌های رزمی در سبک نیوفول‌کانتاکت میان ۷۰ ورزشکار شش ولایت، از سوی نمایندگی فدراسیون ورزش‌های رزمی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران در کتگوری سنی نوجوانان، جوانان و بزرگ‌سالان از ولایت‌های هرات، غزنی، کندهار، ارزگان، دایکندی و زابل اشتراک داشتند و در پایان؛ زابل مقام اول، هرات مقام دوم و غزنی مقام سوم را از آن خود کردند.

این رقابت‌ها به‌مدت دو روز، به‌هدف رشد سبک نیوفول‌کانتاکت ورزش‌های رزمی و فراهم شدن زمینه تفریح سالم برای جوانان برگزار شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۴:۳۸
Background image

تخار؛ پایان رقابت های والیبال با اشتراک ۲۲ تیم در شهر تالقان

رقابت های والیبال، با اشتراک ۲۲ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته، در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان به پایان رسید.

در دیدار نهایی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۳:۴۳
Background image

دایکندی؛ مسابقات دوش با اشتراک بیست ورزشکار در ولسوالی اشترلی دایر گردید

رقابت‌های دوش از طرف نمایندگی فدراسیون اتلتیک ولایت دایکندی با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان بیست ورزشکار از کتگوری سنی جوانان برای مدت یک روز در ولسوالی اشترلی دایر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۱۳:۴۱
Background image

دایکندی؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک بیست ورزشکار در ولسوالی خدیر برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان بیست ورزشکار از کتگوری سنی بزرگسالان برای مدت یک روز در ولسوالی خدیر دایر. . .

BACK TO NEWS