کندز؛ رقابت‌های کورش میان ۶٠ ورزشکار در ولسوالی گل تپه برگزار شد

org2_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۸ - ۱۷:۵۳
کندز؛ رقابت‌های کورش میان ۶٠ ورزشکار در ولسوالی گل تپه برگزار شد

رقابت‌های کورش میان ۶۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کورش و کمیته ورزشی ولسوالی گل تپه در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در ولسوالی گل تپه برگزار شد.

در این‌ رقابت ها ۳۰ تن حریفان خود را شکست دادند و جوایز را به دست آوردند.

این رقابت‌ها به‌مدت یک شب ، به‌هدف رشد و تقویت بازی‌های محلی و تفریح سالم به باشندگان این ولسوالی برگزار شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۴۰
Background image

تخار؛ رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۵۰ تن در ولسوالی خواجه بهاوالدین برگزار شد

رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۵۰ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی خواجه بهاو الدین برگزار شد.

در این رقابت ها ۲۵ تن با. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۱۷ - ۲۰:۱۳
Background image

دیدار مولوی احمدالله وثیق رییس عمومی اداره ورزش کشور با رییس هلال احمر و شورای مساجد اندونیزیا

مولوی احمدالله وثیق، رییس عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش در جریان سفر رسمی‌اش به اندونیزیا، با محمد یوسف کالا رییس هلال احمر، شورای مساجد و معاون پیشین رییس جمهور اندونیزیا دیدار کرد،. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۱۷ - ۲۰:۱۲
Background image

بغلان؛ رقابت های لیگ فوتسال با قهرمانی تیم خپلواک به پایان رسید

لیگ برتر فوتسال ولایت بغلان بتاریخ ۲۰ جدی با اشتراک هفت تیم به شکل امتیاز در شهر پلخمری آغاز شده بود با قهرمانی تیم خپلواک به پایان رسید.

بازی فینال فاینل میان تیم های خپلواک و تیم. . .

BACK TO NEWS