دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک هشت تیم در ولسوالی خدیر آغاز گردید

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ - ۹:۵۲
دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک هشت تیم در ولسوالی خدیر آغاز گردید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام زمستانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان هشت تیم برای مدت یک هفته در ولسوالی خدیر این ولایت آغاز گردید.

دیدار افتتاحیه این مسابقات با یک رویا روی پیگیری شد، که تیم های شاهین طمه و تیم منتخب تگاب خدیر به مصاف هم‌دیگر رفتند، که در نتیجه تیم منتخب تگاب خدیر با تفاوت ۰_۳ گول تیم حریف را شکست داده و پیروزی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش فوتبال و ایجاد وحدت و همدلی میان ورزشکاران عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۸/۸ - ۱۷:۹
Background image

آغاز هفتمین دور مسابقات خزانی پرورش اندام و فیتنس زون‌های شرق و غرب کابل

هفتمین دور رقابت‌های خزانی پرورش اندام و فیتنس زون‌های شرق و غرب شهر کابل از سویی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و با اشتراک ۲۷۴ ورزشکار از. . .

جمعه ۱۴۰۵/۸/۸ - ۱۷:۷
Background image

میدان وردک؛ به ۴۰ ورزشکار کیک‌بوکسینگ در ولسوالی سیدآباد ارتقای کمربند داده شد

به ۴۰ ورزشکار کیک‌بوکسینگ از سوی نمایندگی فدراسیون کیک‌بوکسینگ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت میدان وردک، در ولسوالی سیدآباد این ولایت، کمربندهای مختلف ارتقای درجه داده شد.

. . .
جمعه ۱۴۰۵/۸/۸ - ۱۷:۵
Background image

هلمند؛ رقابت‌های فوتبال میان ۱۰ تیم در ولسوالی خانشین به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال میان ۱۰ تیم که از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، در ولسوالی خانشین این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم انتخابی حوزه مرکزی به پایان رسید.

در بازی نهایی. . .

BACK TO NEWS