پانزدهمین دور رقابتهای قهرمانی والیبال بانوان در کابل برگزار شد.

Afzal-af
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۹ - ۱۲:۲۹
والیبال

در این رقابتها ولایت های هرات ، دایکندی ، بلخ ، بغلان ، فراه ، تیم از مهاجرین افغان مقیم جمهوری اسلامی ایران و چهار تیم از کابل ( سره میاشت ، شهرداری ، صلح و امید داله شرکت دارند .

دکتور حفیظ الله ولی رحیمی رییس عمومی تربیت بدنی و ورزش در مراسم افتتاح این دور مسابقات حضور رسانید در مورد جایگاه و برنامه های فدراسیون والیبال یاد آوری نموده افزود :

جای خوشی است که فدراسیون والیبال کشور با راه اندازی لیگ والیبال و برگزاری رقابتهای قهرمانی والیبال بانوان در مرکز ، دست آورد های خوب برای ورزش کشور دارد۔ وی افزود: ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش از هیچ نوع کمک و همکاری در راستای راه اندازی برنامه های ورزشی دریغ نخواهد ورزید.

نخستین بازی این دور رقابتها میان تیم های شهرداری وتیم ولایت فراه صورت گرفت که با نتیجه 3/2 به نفع شهرداری به پایان رسید ، در دومین روز این رقابتها تیم سره میاشت به مصاف تیم امید داله میروند .

این مسابقات برای هشت روز ادامه خواهد داشت .

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۵:۶
Background image

غزنی؛ پایان رقابت‌های تيپ بال کرکت با اشتراک ۲۰تیم در ولسوالی قرباغ

رقابت‌های تيپ بال کرکت با اشتراک ۲۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در ولسوالی قره‌باغ به پایان رسید.

در فينال این رقابت‌ها تیم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۵:۵
Background image

فاریاب؛ آغاز رقابت‌های منتخب سنوکر این ولايت با اشتراک ۳۲ تن در مرکز

رقابت‌های منتخب سنوکر با اشتراک ۳۲ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب، در مرکز شهر میمنه آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت‌ها رامین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۵:۴
Background image

پروان؛ پایان رقابت‌‌های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم محصلان در مرکز

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم محصلان پوهنتون این ولایت از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در مرکز شهر چاریکار به پایان رسید.

این. . .

BACK TO NEWS