کندز؛ مسابقات کورش با اشتراک ۶۰ ورزشکار در ولسوالی امام صاحب برگزار گردید

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۱۴:۴۰
کندز؛ مسابقات کورش با اشتراک ۶۰ ورزشکار در ولسوالی امام صاحب برگزار گردید

رقابت‌های کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز میان ۶۰ ورزشکار برای مدت یک روز در ولسوالی امام صاحب این ولایت دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۳۰ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش های محلی و عنعنوی و ایجاد تفریح سالم برای ورزشکاران اشتراک کننده عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۳:۳۹
Background image

کابل؛ سمینار اصلاحی و ارایه معلومات اسلامی برای ۴۰ تن از ورزشکاران و مربیان فدراسیون ملی فوتبال برگزار گردید

در ادامه سلسله سمینار‌های اصلاحی و ارایه معلومات اسلامی برای مسئولین و ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی، ریاست دعوت و ارشاد بار دیگر با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۳:۳۵
Background image

پکتیکا؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان هشت تیم در ولسوالی یوسف‌خیل به پایان رسید

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان هشت تیم که از سوی نمایندگی فدراسیون تیپ‌بال کرکت در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، در ولسوالی یوسف‌خیل این ولایت برگزاره شده بود، با قهرمانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۰:۵۴
Background image

غزنی؛ رقابت‌های والیبال میان ۲۵ تیم در ولسوالی جاغوری آغاز شد

مسابقات والیبال میان ۲۵ تیم از طرف مدیریت ورزشی ولسوالی جاغوری در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی ، در بازار غجور ولسوالی جاغوری آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم. . .

BACK TO NEWS