کندز؛ رقابت‌های کورش میان ۵۸ ورزشکار در ولسوالی علی‌آباد برگزار شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۷ - ۱۱:۱۳
کندز؛ رقابت‌های کورش میان ۵۸ ورزشکار در ولسوالی علی‌آباد برگزار شد

رقابت‌های کورش میان ۵۸ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کورش و کمیته ورزشی ولسوالی علی‌آباد در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در قریه سید احمد ولسوالی علی‌آباد برگزار شد.

در این رقابت ها ۲۹ تن حریفان خود را شکست دادند و جوایز را به دست آوردند.

این رقابت‌ها به‌ هدف رشد و تقویت بازی‌های ملی، محلی و تفریح سالم به باشندگان این ولسوالی، به مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۲۰:۴۷
Background image

غزنی؛ مسابقات گروپ A فوتبال میان ۱۶ تیم‌ در قریه مریانی ولسوالی گیلان آغاز شد

مسابقات گروپ A فوتبال میان ١۶ تیم‌ در قریه مریانی ولسوالی گیلان ولایت غزنی از طرف مدیریت ورزشی این ولسوالی با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی برای یک ماه آغاز شد.

در بازی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۲۰:۴۶
Background image

بامیان؛ رقابت های سنوکر میان ۲۰ ورزشکار به پایان رسید

مسابقات سنوکر میان ۲۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون متذکره در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش بامیان برگزار شده بود به پایان رسید.

در این مسابقات ورزشکاران در کتگوری سنی مختلف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۵
Background image

مسابقات والیبال با اشتراک ۲۰ تیم در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی آغاز گردید

رقابت‌های والیبال قریه‌به‌قریه از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی با اشتراک ۲۰ تیم به‌مدت یک ماه در ولسوالی جاغوری این ولایت آغاز گردید.

در. . .

BACK TO NEWS