کابل؛ مسابقات قهرمانی فوتبال زیر سن بیست سال میان ۳۲ تیم با قهرمانی تیم عیاران کابل به پایان رسید

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۶ - ۲۳:۶
کابل؛ مسابقات قهرمانی فوتبال زیر سن بیست سال میان ۳۲ تیم با قهرمانی تیم عیاران کابل به پایان رسید

رقابت های قهرمانی فوتبال زیر سن بیست سال از طرف فدراسیون ملی این رشته و با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور میان ۳۲ تیم که از یک‌ونیم ماه به اینسو در استدیوم غازی این ریاست ادامه داشت، با قهرمانی تیم عیاران کابل به پایان رسید.

بازی فاینل این مسابقات میان تیم های عیاران کابل و تیم داودزی صورت گرفت، که در نتیجه تیم عیاران کابل با تفاوت ۲_۳ امتیاز تیم حریف را شکست داده، به قهرمانی دست یافت، و به این ترتیب تیم داودزی نائب قهرمانی این رقابت ها را از آن خود نمود.

مراسم پایانی این پیکار ها با حضور داشت یوسف کارگر رئیس فدراسیون ملی فوتبال کشور، مسئولین کمیته فوتسال این فدراسیون، ورزشکاران و شماری از علاقه‌مندان این رشته صورت گرفت.

مسئولان برگزاری این مسابقات هدف از این رقابت ها را انتخاب چهره های برتر برای تیم منتخب ولایت کابل عنوان نموده اند، که در اخیر برای تیم قهرمان جام قهرمانی و برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۴:۳۹
Background image

غور؛ برگزاری رقابت های فوتبال با اشتراک شش تیم درفیروزکوه

رقابت های فوتبال نوجوانان زیر ۱۴ سال با اشتراک شش تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروزکوه برگزار شد.

در فینال این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۴:۳۸
Background image

کاپیسا؛ پایان رقابت های والیبال با اشتراک ۳۰ تیم در ولسوالی تگاب

رقابت های والیبال با اشتراک ۳۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در ولسوالی تگاب به پایان رسید.

در دیدار نهایی این رقابت ها تیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۴:۳۶
Background image

نورستان؛ برگزاری رقابت های الوس با اشتراک شش تیم در ولسوالی دواب

رقابت های محلی الوس با اشتراک شش تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان، در ولسوالی دواب برگزار شد.

در فینال این رقابت ها تیم کته به. . .

BACK TO NEWS