کابل؛ مراسم تقدیر و تشویق رهبری اداره ورزش کشور از ورزشکاران مدال‌آور رشته های ورزشی WTF تکواندو و سبک اوـ سپورت ورزش‌های رزمی برگزار گردید

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۱۴:۳۲
کابل؛ مراسم تقدیر و تشویق رهبری اداره ورزش کشور از ورزشکاران مدال‌آور رشته های ورزشی WTF تکواندو و سبک اوـ سپورت ورزش‌های رزمی برگزار گردید

رهبری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور از ورزشکاران مدال‌آور رشته های ورزشی تکواندو و ورزش‌های رزمی که از مسابقات کشور های ایران و پاکستان مدال کسب نمودند، طی یک مراسم ویژه تقدیر به عمل آورد.

در این مراسم از ورزشکاران رشته ورزشی تکواندو و ورزش های رزمی که در هفتمین دور مسابقات آزاد جی‌تو که در کشور پاکستان میان ورزشکاران ۲۴ کشور آسیا دایر گردیده بود، ورزشکاران افغان توانستند نه مدال مختلف طلا، نقره و برنز را به صود کشور رقم بزنند، که مورد تشویق و تقدیر رهبری اداره ورزش کشور قرار گرفتند.

هم‌چنان در این مراسم ورزشکاران رشته ورزشی ورزش‌های رزمی سبک اوـ سپورت که متشکل از بیست ورزشکار، یک هئیت، یک مربی و یک رئیس تیم به نمایندگی افغانستان در سلسله مسابقات آسیایی سبک او سپورت کشور ایران اشتراک نموده بودند، توانستند ۲۷ مدال مختلف طلا، نقره و برنز را کسب نمایند، که این ورزشکاران نیز مورد تقدیر رهبری اداره ورزش کشور قرار گرفتند.

این مراسم با حضور داشت حافظ احمد جان زدران معاون فنی و مسلکی اداره ورزش کشور، مولوی عبدالناصر هاشمی رئیس مالی و اداری، قاری حیات الله رحمانی مشاور ورزشی، داد محمد پاینده اختری رئیس امور المپیکی، اتل مشوانی رئیس نشرات، داد محمد ناوک رئیس رشد و توسعه ورزش در مدارس، مکاتب و پوهنتون‌ها، گلاب‌الدین خپلواک مشاور ورزشی، هئیت رهبری فدراسیون ملی تکواندو ورزشکاران مدال‌آور و هئیت رهبری فدراسیون ملی ورزش‌های رزمی و مدال‌آوران این رشته صورت گرفت.

در این مراسم داد محمد پاینده اختری رئیس امور المپیکی کشور پیروزی بزرگ ورزشکاران رشته های ورزشی تکواندو و ورزش‌های رزمی را از مسابقات بیرونی تبریک گفته و کسب مدال های طلا، نقره و برنز را از دست‌آورد های بزرگ اداره ورزش کشور خوانده و ورزشکاران مدال‌آور را مورد تشویق و تقدیر قرار داد.

مراسم تقدیر و تشویق ورزشکاران مدال‌آور رشته های تکواندو و ورزش‌های رزمی از کشورهای ایران و پاکستان با اهداء پول نقد و جوایزی ورزشی توسط رهبری اداره ورزش کشور برای مدال‌آوران به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۱۹ - ۱۵:۰
Background image

بلخ ؛ برگزاری رقابت‌های بزکشی میان ۳۰ چاپنداز در ولسوالی چهاربولک

رقابت‌های بزکشی میان ۵۰ چاپنداز از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی چهار بولک برگزار شد.

اولاق های آخر این رقابت ها را. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۱۹ - ۱۴:۵۷
Background image

بلخ ؛ برگزاری رقابت‌های بزکشی میان ۵۰ چاپنداز در ولسوالی شولگره

رقابت‌های بزکشی میان ۵۰ چاپنداز از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی شولگره برگزار شد.

اولاق های آخر این رقابت ها را پهلوان. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۱۹ - ۱۴:۵۶
Background image

بلخ ؛ برگزاری رقابت‌های بزکشی میان ۴۰ چاپنداز در ولسوالی بلخ

رقابت‌های بزکشی میان ۴۰ چاپنداز از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در ولسوالی بلخ برگزار شد.

آخر اولاق این رقابت ها را پهلوان فرید به. . .

BACK TO NEWS