کابل؛ ریاست دعوت و ارشاد اداره ورزش کشور سمیناری آموزشی را برای ۹۰ تن از مربیان ورزش‌های رزمی برگزار کرد

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۰:۳۴
کابل؛ ریاست دعوت و ارشاد اداره ورزش کشور سمیناری آموزشی را برای ۹۰ تن از مربیان ورزش‌های رزمی برگزار کرد

در ادامه‌ی سمینار مربیگری ورزش‌های رزمی که به ابتکار فدراسیون ملی این رشته و با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی ورزش کشور برگزار گردیده، ریاست دعوت و ارشاد اداره ورزش، نشست ویژه‌ای را جهت آموزش اصول مربی‌گری از دیدگاه دین مقدس اسلام برای مربیان اشتراک‌کننده راه‌اندازی نمود.

این سمینار که با حضور ۹۰ تن از مربیان و نمایندگان ۲۷ ولایت کشور برگزار شد، از دیروز آغاز یافته و هدف آن، آشنا ساختن مربیان با آموزه‌ها و رهنمودهای اسلامی در عرصه مربی‌گری و تربیت ورزشکاران می‌باشد.

در جریان این برنامه، مفتی دادمحمد بریال عطایی، رئیس دعوت و ارشاد اداره ورزش کشور، به‌عنوان مدرس اصلی، مفاهیم اخلاقی و دینی مرتبط با اصول مربیگری را برای حاضران ارائه نمود. مربیان و مسئولان فدراسیون ورزش‌های رزمی در مرکز و ولایات، در فضای علمی و معنوی این سمینار، از آموزه‌های دینی در راستای ایفای بهتر نقش مربی‌گری بهره‌مند گردیدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۱:۹
Background image

دایکندی؛ سومین دور مسابقات موی‌ تای با اشتراک ۲۸ ورزشکار در ولسوالی سنگ تخت و بندر برگزار گردید

سومین دور رقابت‌های موی تای تحت عنوان جام هم‌بستگی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۲۸ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۱:۲
Background image

فاریاب؛ رقابت های کورش میان ۸۰ کورش‌کار در شهر میمنه برگزار شد

دومین دور رقابت های کورش به سطح این ولایت با اشتراک ۸۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کورش در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب، در مرکز شهر میمنه برگزار شد.

در این رقابت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۰:۵۹
Background image

غور؛ رقابت های والیبال میان چهار تیم در ولسوالی دولتیار برگزار شد

رقابت های والیبال میان چهار تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی دولتیار برگزار شد.

در این رقابت ها تیم های شینیه، برتر. . .

BACK TO NEWS