پروان؛ رقابت ها والیبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی غوربند پایان یافت

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۳:۳۲
پروان؛ رقابت ها والیبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی غوربند پایان یافت

رقابت های والیبال با اشتراک ۱۲ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی غوربند پایان یافت.

در دیدار نهایی این مسابقات، تیم شیخ علی به تفاوت ۳_۱ میدان تیم معارف و تحصیلات را شکست داد و قهرمانی را از آن خود کرد.

این رقابت ها به هدف رشد والیبال و اتحاد جوانان، به مدت چهار روز برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این ولایت به تیم قهرمان جام قهرمانی و به بازیکنان برتر جوایز ورزشی داده شدند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۹:۱۳
Background image

سه بایسکل‌سوار تیم ملی از بامیان تا کابل رکاب‌زنی کردند

سه تن از ورزشکاران تیم ملی بایسکل‌رانی کشور، در برنامه‌ای به هدف تجلیل از تأمین امنیت سرتاسری، ارتقای ظرفیت ورزشکاران و ایجاد هماهنگی میان آنان، مسیر بامیان، پروان و کابل را، با حدود. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۲۴ - ۱۲:۴
Background image

دیدار رهبری اداره ورزش کشور با نمایندگان فدراسیون جودوی روسیه

مولوی احمد الله وثیق رئیس اداره ورزش، حافظ احمد جان زدران معاون فنی و مسلکی این اداره، ذبیح الله نظری رئیس فدراسیون جودو کشور با نمایندگان فدراسیون جودوی روسیه دیدار کرد. در این نشست،. . .

جمعه ۱۴۰۵/۷/۲۴ - ۱۱:۵۹
Background image

کندز؛ برگزاری رقابت‌های کشتی محلی با اشتراک ۶۴ تن در ولسوالی امام صاحب

رقابت‌های کشتی محلی با اشتراک ۶۴ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در ولسوالی امام صاحب برگزار شد.

در این رقابت‌ها ۳۲ تن با شکست. . .

BACK TO NEWS