پايتخت نشینان جام امن را در خانه نگهداشتند

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۸/۲۲ - ۹:۵۳
پايتخت نشینان جام امن را در خانه نگهداشتند
پايتخت نشینان جام امن را در خانه نگهداشتند تیم شاهین آسمایی با درخشش در رقابت های جام امن توانست با ۱۱ امتیاز قهرمان این سری مسابقات شود. در روز پایان این بازی ها عقابان هندوکش توانست با ۳ گول از سد میوند اتلان بگذرد. در فرجامین روز ای بازی ها عنوان بهترین بازیکن به نعمان ولی‌زاده اهدا گردید نبی اسحق زی از تیم طوفان هریرود توانست به ثمر رساندن ۶ گول بهترین گولزن این رقابت شناخته شود. قابل یاد آوریست کاپ اخلاق این مسابقات به تیم میوند اتلان تعلق گیرد و کاوش حیدری دروازه بان تیم شاهین آسمایی با کمترین گول خورده بهترین دروازه بان جام امن انتخاب گردد. این بازی ها با اشتراک ۶ تیم از سراسر کشور هفته گذشته در کابل آغاز گردیده بود که امروز با قهرمانی تیم شاهین آسمایی به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۵ - ۱۳:۵۸
Background image

بامیان؛ سمینار تربیت فکری برای ۵۵۰ تن در شهر بامیان پایان یافت

سمینار آموزشی تربیت فکری برای ۵۵۰ تن، از سوی ریاست دعوت و ارشاد اداره ورزش کشور در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در جمنازیوم روح الله نیکپا پایان یافت.

این سمینار. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۵ - ۱۳:۵۷
Background image

لوگر؛ پایان رقابت‌های فوتسال میان ۱۸ تیم در ولسوالی چرخ

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۸ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در ولسوالی چرخ به قهرمانی تیم ستاره‌های چرخ پایان یافت.

در دیدار. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۵ - ۱۳:۵۴
Background image

هوالباقی

با اندوه فراوان اطلاع حاصل نمودیم که محمد حامد میوند، دایرکتر تخنیک فدراسیون ملی فوتبال و مدرس این رشته دو روز قبل در یک منازعه خانوادگی پس از مجروح شدن ام شب وفات کرد و دار فانی را. . .

BACK TO NEWS