نیمروز؛ مسابقات فوتبال با اشتراک هشت تیم با قهرمانی تیم پده‌گی به پایان رسید

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۷ - ۱۰:۳۷
نیمروز؛ مسابقات فوتبال با اشتراک هشت تیم با قهرمانی تیم پده‌گی به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام اتحاد از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز میان هشت تیم در چارچوب دو گروه که از ۱۳ روز به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم پده‌گی خاتمه یافت.

دیدار نهایی این پیکارها با رویا رویی تیم های پده‌گی و تیم گوره صورت گرفت، که در نتیجه تیم پده‌گی با تفاوت ۱_۲ گول تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود، به این ترتیب تیم گوره مقام نائب قهرمانی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش میان ورزشکاران و شناسائی چهره ها برتر عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۹:۴
Background image

کندز؛ رقابتهای رزمی میان ۹۴ ورزشکار در ولسوالی امام صاحب برگزار شد

ریاست تربیت بدنی و ورزش کندز رقابتهای ورزشهای رزمی را میان ۹۴ ورزشکار از هفت ولایت کشور، در ولسوالی امام صاحب در سبک هاپکیدو برگزار نمود.

این مسابقات در کتگوری سنی نوجوانان ، جوانان و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۹:۲
Background image

مسابقات فوتسال میان هشت تیم در ولسوالی ورس ولایت بامیان به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت بامیان با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۸ تیم که از یک هفته به اینسو در ولسوالی شهرستان این ولایت ادامه داشت،. . .

BACK TO NEWS