نوزدهمین دور مسابقات منتخبه آشی هارا کاراته با اشتراک ۱۸۶ ورزشکار در ولایت پروان برگزار گردید

org2_admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۹:۵۵
نوزدهمین دور مسابقات منتخبه آشی هارا کاراته با اشتراک ۱۸۶ ورزشکار در ولایت پروان برگزار گردید

نوزدهمین دور رقابت‌های منتخبه آشی هارا کاراته از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان و با اشتراک ۱۸۶ ورزشکار در شش کتگوری سنی و اوزان مختلف برای مدت یک روز در مرکز این ولایت دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک ورزشکاران جبل‌سراج مقام اول، ورزشکاران گلبهار مقام دوم و ورزشکاران ده نو گلبهار مقام سوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش آشی هارا کاراته میان جوانان و ورزشکاران ولایت پروان و انتخاب چهره های برتر عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۶/۲۷ - ۱۷:۵۹
Background image

پنج میدان ورزشی در ولایت لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

پنج میدان ورزشی در ولایت لوگر، شامل چهار میدان والیبال و یک میدان فوتبال، در ولسوالی‌های برکی برک، محمدآغه و مرکز این ولایت، با ارزش مجموعی ۵.۶ میلیون افغانی افتتاح و به بهره‌برداری. . .

جمعه ۱۴۰۵/۶/۲۷ - ۱۷:۵۸
Background image

سفر دوچرخه‌سواری از هرات تا کابل با پیام همدلی و تلاش آغاز شد

میوند فضلی و سیدشاه ودودی، عضو تیم ملی باسکتبال افغانستان و از ورزشکاران بلندقد کشور، سفر دوچرخه‌سواری حدود ۱۱۰۰ کیلومتری خود از هرات تا کابل را آغاز کردند.

این سفر شام چهارشنبه، ۲۵. . .

جمعه ۱۴۰۵/۶/۲۷ - ۱۷:۵۶
Background image

اکرام امیری قهرمان رقابت‌های سنوکر میان کلپ‌های شهر کابل شد

رقابت‌های سنوکر میان ورزشکاران کلپ‌های مختلف شهر کابل از سویی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۹۴ ورزشکار و به میزبانی کلپ ورزشی سنوکر بال طلایی،. . .

BACK TO NEWS