ننگرهار؛ رقابت‌های تیب‌بال کرکت میان شش تیم در ولسوالی چپرهار آغاز شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۱ - ۱۰:۱۱
ننگرهار؛ رقابت‌های تیب‌بال کرکت میان شش تیم در ولسوالی چپرهار آغاز شد

رقابت‌های تیب‌بال کرکت میان شش تیم از به منظور خوش‌آمد‌گویی به مهاجران برگشت‌کننده از پاکستان و حمایت از نظام در همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار در ولسوالی چپرهار این ولایت آغاز شد.

در بازی نخست این رقابت‌ها تیم‌های صافی‌آباد و ضیاءالرحمن در برابر هم رقابت کردند؛ نخست تیم ضیاءالرحمن توپ‌زنی کرده و در ده آور بازی با از دست دادن ۹ بازی‌کن خود ۱۱۰ دوش کرد، در مقابل تیم صافی‌آباد هدف‌ تعیین ‌شده را با اختلاف پنج ویکت تکمیل کرد و پیروز میدان شد.

قابل ذکر است که این رقابت‌ها قرار است تا ۴۵ روز دیگر ادامه داشته باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۱:۳۳
Background image

آغاز رقابت های کرکت تیب بال میان ۱۴تیم در در نورستان

رقابت های کرکت تیب بال میان ۱۴ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کرکت تیب بال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش نورستان، مرکز پارون آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم ولسوالی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۱:۳۰
Background image

برگزاری سمینار نظری فدراسیون شنا با حضور ۲۰ تن در بلخ

سمینار نظری شنا با حضور ۲۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی شنا و آببازی در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در مرکز شهر مزارشریف برگزار شد.

این سمینار به‌ هدف بلندبردن سطح. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۰:۱۰
Background image

غور؛ آغاز رقابت های لیگ تابستانی فوتسال میان ۱۰ تیم در شهر فیروز کوه

رقابت های لیگ تابستانی فوتسال میان ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در مرکز شهر فیروز کوه آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها. . .

BACK TO NEWS