ننگرهار؛ رقابت‌های انتخابی مشت‌زنی میان ۳۰۰ ورزشکار در شهر جلال‌آباد آغاز شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۱۸
ننگرهار؛ رقابت‌های انتخابی مشت‌زنی میان ۳۰۰ ورزشکار در شهر جلال‌آباد آغاز شد

رقابت‌های انتخابی مشت‌زنی میان ۳۰۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون مشت‌زنی در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار، در میدان مرکزی فوتبال در مربوطات ناحیه اول شهر جلال‌آباد مرکز این ولایت آغاز شد.

این رقابت‌ها در کتگوری سنی نوجوانان، جوانان و بزرگ‌سالان برگزار شده و در پایان ورزشکاران برتر انتخاب می‌شوند.

قابل یادآوریست که این رقابت‌ها پنج روز ادامه خواهد داشت و هدف آن انتخاب ورزشکاران برتر به تیم انتخابی این ولایت است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۴۹
Background image

مسابقات کونگ‌فو میان ۱۲۰ ورزشکار در مرکز ولایت غزنی برگزار گردید

رقابت‌های کونگ‌فو از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی و با اشتراک ۱۲۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۴۶
Background image

مسابقات والیبال میان ۶ تیم در شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام صلح از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان و با اشتراک شش تیم برای مدت یک شب در مرکز این ولایت دایر گردید.

دید. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۴۴
Background image

مسابقات کونگ‌فو میان ۳۰ ورزشکار در مرکز ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های کونگ‌فو از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان و با اشتراک سی ورزشکار برای مدت یک روز در مرکز این ولایت دایر گردید.

در انجام این. . .

BACK TO NEWS