میدان وردک؛ رقابت‌های جام عیدی والیبال در ولسوالی‌های سیدآباد و جغتو آغاز شد.

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۴ - ۹:۱۳
میدان وردک؛ رقابت‌های جام عیدی والیبال در ولسوالی‌های سیدآباد و جغتو آغاز شد.

رقابت‌های جام عیدی والیبال میان ۵۵ تیم به همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت میدان وردگ و کمیته ورزشی ولسوالی سیداباد در لسوالی‌ سید آباد ولایت میدان وردگ برگذار شد.

در آغاز تیم‌های شاهد بدلون و نثار پتان به مصاف هم وارد میدان شدند که در نتیجه با اختلاف ۱-۲ به نفع شاهد بدلون پایان یافت.

هم‌چنان در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردگ نیز رقابت‌های والیبال به مناسبت عید فطر میان ۴۰ تیم برگذار شد. که در نخست تیم‌های کمال‌بابا و ظریف وردگ به مصاف هم رفتند که با اختلاف ۰-۲ ظریف وردگ پیروز میدان شد.

هدف از برگذاری این مسابقات اتحاد، هم دیگر پذیری و رشد ورزش میان جوانان خوانده شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۵۱
Background image

مسابقات کانفو توا میان ورزشکاران از چهار ولایت کشور در ولایت کندز برگزار گردید

رقابت‌های کانفو توا از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز و با اشتراک ۶۴ ورزشکار از ولایت‌های بلخ، سمنگان، تخار و بغلان مرکزی برای مدت یک روز در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۴۸
Background image

مسابقات والیبال میان ده تیم در مرکز ولایت سمنگان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان میان ده تیم که از دو روز به اینسو در مرکز این ولایت ادامه داشت، خاتمه یافت.

دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۴۹
Background image

مسابقات کونگ‌فو میان ۱۲۰ ورزشکار در مرکز ولایت غزنی برگزار گردید

رقابت‌های کونگ‌فو از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی و با اشتراک ۱۲۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز. . .

BACK TO NEWS