مسابقات کونگ‌فو میان ۱۲۰ ورزشکار در مرکز ولایت غزنی برگزار گردید

org_admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۴۹
مسابقات کونگ‌فو میان ۱۲۰ ورزشکار در مرکز ولایت غزنی برگزار گردید

رقابت‌های کونگ‌فو از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی و با اشتراک ۱۲۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز این ولایت دایر گردید.

در این پیکارها ورزشکاران در کتگوری‌های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان با هم به شکل تک‌فایت رقابت‌ نمودند، که در نتیجه از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۶۰ تن آنها با شسکت دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافتند.

هدف از برگزاری این مسابقات تشویق جوانان به ورزش کونگ‌فو و ایجاد وحدت و همدلی میان ورزشکاران عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۳:۴۵
Background image

هرات؛ برگزاری جام کشتی محلی ولسوالی گذره با معرفی ۹ قهرمان

رقابت‌های کشتی محلی با اشتراک ۳۰ پهلوان از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در ولسوالی گذره برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۳:۴۴
Background image

مسابقات کورش محلی با اشتراک ۸۰ ورزشکار در ولسوالی خماب ولایت جوزجان برگزار شد

رقابت‌های کورش محلی از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان و با اشتراک ۴۰ جوره پهلوان در قریه نوآباد مهاجر ولسوالی خماب این ولایت برگزار شد.

د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۳:۴۳
Background image

نخستین دور مسابقات منتخبه کیوان کیک‌بوکسینگ در مرکز ولایت فاریاب برگزار شد

نخستین دور رقابت‌های منتخبه کیوان کیک‌بوکسینگ ولایت فاریاب، از سویی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان هشتاد ورزشکار از مرکز و ولسوالی‌های ولایت. . .

BACK TO NEWS