مسابقات منتخبه ووشو میان ۱۰۰ ورزشکار در غور برګزار شد

Afzal-af
یکشنبه ۱۴۰۱/۳/۲۹ - ۱۰:۳۸
مسابقات منتخبه ووشو میان ۱۰۰ ورزشکار در غور برګزار شد

این مسابقات میان ورزشکاران پنج کلپ ووشو با حضور داشت مسوولین ورزشی،ملکی و نظامی و علاقمندان به ورزش آغاز شد.

به ګفته مسوولین ورزشي غور این بازی های از ساعت هشت صبح الی پنج عصر ادامه داشت که در پایان 18ورزشکار توانست به تیم منتخب ولایتی ولایت غور راه یابند.

قابل ذکر است در پایان این بازی ها از سوی مقام ولایت و مسوولین نظامی این ولایت برای تشویق ورزشکاران به ورزش و نه ګفتن به مواد مخدر جوایز نقدی نیز توزیع ګردید

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۶
Background image

مسابقات بزکشی میان ۴۰ چاپنداز در پروژه آزادی شهر مزار شريف ولایت بلخ برگزار گردید

رقابت‌های بزکشی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ در پروژه آزادی شهر مزار شريف میان ۴۰ چاپنداز برای مدت یک روز دایر شد.

در انجام این پیکارها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۴
Background image

دایکندی؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۲۸ تیم در ولسوالی شهرستان آغاز شد

رقابت های فوتبال با اشتراک ۲۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در ولسوالی شهرستان آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

آغاز رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم در ننگرهار

رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار، در شهر جلال آباد مرکز این ولایت آغاز شد.

در بازی نخست این رقابت‌ها تیم اصیل تیم سهاک اتلان را ۹/۴ شکست داد و. . .

BACK TO NEWS