مسابقات منتخبه سنوکر با اشتراک ۳۲ تن در بلخ پایان یافت

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۴:۳۳
مسابقات منتخبه سنوکر با اشتراک ۳۲ تن در بلخ پایان یافت

رقابت‌های منتخبه سنوکر با اشتراک ۳۲ تن، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ، در مرکز شهر مزارشریف پایان یافت.

در این رقابت ها ورزشکاران در کتگوری های سن‌ی نونهالان، جوانان و بزرگسالان با هم رقابت کردند که در نتیجه؛ هشت تن به تیم منتخب این ولایت گزیده شدند‌.

این رقابت ها به هدف رشد سنوکر و شناسایی چهره‌های برتر، در مدت یک هفته برگزار شد.

در پایان از سوی ریاست ورزشی این‌ ولایت به بازیکنان برتر حکم قهرمانی و جوایز ورزشی داده شدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۶:۵
Background image

بغلان؛ مسابقات والیبال با اشتراک ۱۸ تیم با قهرمانی تیم زدران به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان هجده تیم که از چندی به اینسو در ولسوالی نهرین ادامه داشت، با قهرمانی تیم زدران. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۶:۲
Background image

فاریاب؛ رقابت های سنوکر با اشتراک ۱۶ تن در ولسوالی اندخوی برگزار شد

رقابت های سنوکر به مناسبت نایب قهرمانی تیم والیبال افغانستان با اشتراک ۱۶ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب، در ولسوالی اندخوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۵۶
Background image

کاپیسا؛ مسابقات فوتسال با اشتراک شش تیم با قهرمانی تیم قاری نجات فاروقی به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام خزانی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت بغلان با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان شش تیم که از سه روز به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم. . .

BACK TO NEWS