مسابقات فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید

org2_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۳:۲۶
مسابقات فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام بهاری از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت جوزجان با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت و با حمایت مالی دفتر اکتید میان ده تیم در مرکز این ولایت برای مدت سیزده روز راه اندازی شد.

در نخستین دیدار این پیکارها تیم‌های افغان کلب و تیم جوانان جندمحله با هم رقابت نمودند، که در نهایت هر دو تیم به نتیجه مساوی ۱ـ۱ رو به رو شده و از سوی داروان هر دو تیم یک-یک امتیاز دریافت نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد وحدت و همدلی میان ورزشکاران و توسعه فوتسال در این ولایت عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۹:۲۵
Background image

مسابقات منتخب گلف در ولایت بامیان برگزار شد

مسابقات منتخب فدراسیون گلف از طرف نماینده گی این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش بامیان میان ۱۸ ورزشکار برگزار شد.

در این مسابقات ورزشکاران در کتگوری سنی بزرگسالان و جوانان به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۱۳
Background image

بامیان؛ صعود تیم کوهنوردی این ولایت به ارتفاعات کوه بابا در مرکز

تیم چهار نفره کوهنوردی این ولایت، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، موفق به صعود به ارتفاعات کوه بابا در بامیان شد.

این تیم فاصله ۵۱۴۰. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۴:۳۵
Background image

مسابقات سنگ‌گیرک با اشتراک هشت تیم در ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی سنگ‌گیرک از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان هشت تیم برای مدت یک روز در ولسوالی شهرستان دایر گردید.

در این پیکارها ورزشکاران در کتگوری. . .

BACK TO NEWS