مسابقات تیپ بال کرکت با اشتراک دوازده تیم در ولسوالی چرخ ولایت لوگر به پایان رسید

org2_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۸:۴۸
مسابقات تیپ بال کرکت با اشتراک دوازده تیم در ولسوالی چرخ ولایت لوگر به پایان رسید

رقابت‌های تیپ بال کرکت از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر میان ۱۲ تیم که از یک ماه به اینسو در ولسوالی چرخ این ولایت ادامه داشت، با قهرمانی تیم خروتی اتلان خاتمه یافت.

دیدار نهایی این پیکارها با رویا رویی تیم‌های اتلان خروتی و تیم ترین اتلان صورت گرفت، که در نتیجه تیم خروتی اتلان در پانزده آود با بدست آوردن ۱۹۰ دوش به مقام قهرمانی دست یافته و تیم ترین اتلان مقام نائب قهرمانی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش تیپ بال کرکت میان ورزشکاران و تشویق جوانان به این رشته ورزشی عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۶/۲۷ - ۱۷:۵۹
Background image

پنج میدان ورزشی در ولایت لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

پنج میدان ورزشی در ولایت لوگر، شامل چهار میدان والیبال و یک میدان فوتبال، در ولسوالی‌های برکی برک، محمدآغه و مرکز این ولایت، با ارزش مجموعی ۵.۶ میلیون افغانی افتتاح و به بهره‌برداری. . .

جمعه ۱۴۰۵/۶/۲۷ - ۱۷:۵۸
Background image

سفر دوچرخه‌سواری از هرات تا کابل با پیام همدلی و تلاش آغاز شد

میوند فضلی و سیدشاه ودودی، عضو تیم ملی باسکتبال افغانستان و از ورزشکاران بلندقد کشور، سفر دوچرخه‌سواری حدود ۱۱۰۰ کیلومتری خود از هرات تا کابل را آغاز کردند.

این سفر شام چهارشنبه، ۲۵. . .

جمعه ۱۴۰۵/۶/۲۷ - ۱۷:۵۶
Background image

اکرام امیری قهرمان رقابت‌های سنوکر میان کلپ‌های شهر کابل شد

رقابت‌های سنوکر میان ورزشکاران کلپ‌های مختلف شهر کابل از سویی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۹۴ ورزشکار و به میزبانی کلپ ورزشی سنوکر بال طلایی،. . .

BACK TO NEWS