مسابقات تیپ‌بال کرکت میان ۱۰ تیم در ولسوالی گیلان ولایت غزنی آغاز شد

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۶:۳۸
مسابقات تیپ‌بال کرکت میان ۱۰ تیم در ولسوالی گیلان ولایت غزنی آغاز شد

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت تحت عنوان جام عید سید اضحی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۱۰ تیم در ولسوالی گیلان این ولایت برای مدت یک ماه راه اندازی گردید.

بازی افتتاحیه این تورنمنت میان تیم قریه بهاءالدین و تیم داکتر باقی صورت گرفت، که در نتیجه تیم قریه بهاءالدین ۱۷۵ دوش را برای تیم حریف خود هدف تعیین نمود، که تیم داکتر باقی با انجام دادن ۱۷۵ دوش هدف تعیین شده را پوره ساخته و پیروز میدان شد.

هدف از برگزاری این تورنمنت گرامی داشت از عید سید اضحی و همدیگر پذیری ورزشکاران، تشویق جوانان به تیپ‌بال کرکت و رشد تیپ‌بال کرکت در ولسوالی گیلان عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۲۷
Background image

غزنی؛ برګزاری رقابت‌‌های کیک‌بوکسینګ با اشتراک ۱۲۵ تن در مرکز

سیزدهمین رقابت‌‌های کیک‌بوکسینګ میان پنج ولایت کابل، میدان وردګ، لوګر، پکتیکا و غزنی با اشتراک ۱۲۵ تن از سوی نمایندګی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۲۶
Background image

ورزشکاران پارا المپیک به‌هدف اشتراک در بازی‌ها پاراآسیایی عازم جاپان شدند

ورزشکاران پارا المپیک کشور، به‌هدف اشتراک در پنجمین دور بازی‌های پاراآسیایی آیچی–ناگویا ۲۰۲۶ عازم جاپان شدند.

در این رقابت‌ها پنج ورزشکار، در سه رشته پارا پاورلیفتینگ، پارا تکواندو و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۱:۲۳
Background image

غزنی؛ آغاز رقابت‌های شبانه‌ تيپ بال کرکت با اشتراک ۲۰تیم در ولسوالی قرباغ

رقابت‌های شبانه تيپ بال کرکت با اشتراک ۲۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در ولسوالی گيلان آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت‌ها. . .

BACK TO NEWS