مربیان فدراسیون تکواندوی آی تی اف سند های بین المللی شان را کسب کردند.

Anonymous (not verified)
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۱ - ۱۳:۲۷
مربیان فدراسیون تکواندوی آی تی اف سند های بین المللی شان را کسب کردند.

مربیان فدراسیون تکواندوی آی تی اف سند های بین المللی شان را کسب کردند.
سمینار آموزشی مربیگری که دوماه قبل در یکی از سالون های ورزشی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش برگزار گردیده بود امروز سند رسمی آن را که بعد از آزمون و طی مراحل رسمی آن از سوی حمیدالله کبیر معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش تفویض گردید .
در این سمینار حدودا 40 مربی از مرکز و لایات اشتراک داشتند با مدرسی بین المللی شعیب رحمانی رییس فدراسیون تکواندوی ای تی اف پیشبرده شده بود .
بعد از سپری نمودن آزمون این سند مربیگری بین المللی این رشته را بدست آوردند .

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۲۱:۵
Background image

برگزاری رقابت‌های سبک پارت‌فایت ورزش‌های رزمی با اشتراک ۵۰ تن در کابل

رقابت‌های رقابت‌‌های سبک پارت‌فایت ورزش‌های رزمی از سوی فدراسیون ورزش‌های زرمی در همکاری با ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، در جمنازیوم ورزشی ۵۰۰ نفری این ریاست برگزار شد.

. . .
چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۲۱:۲
Background image

مسابقات تشویقی پهلوانی با اشتراک ۲۰۰ ورزشکار در مرکز ولایت کاپیسا برگزار گردید

رقابت‌های تشویقی پهلوانی از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا و با اشتراک ۲۰۰ ورزشکار از ولایت‌های کاپیسا، پروان و پنجشیر به میزبانی ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۲۱:۱
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۵۰ چاپنداز در شهر تالقان

رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۵۰ چاپنداز از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت‌ها پهلوان سمیع، پهلوان ذکر. . .

BACK TO NEWS