لوگر؛ افتتاح دو کلب ورزشی سنوکر در مرکز

org_admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۶:۲۲
لوگر؛ افتتاح دو کلب ورزشی سنوکر در مرکز

دو کلب ورزشی سنوکر با هزینه ۳میلون و ۱۴ هزار افغانی از سوی تاجر ملی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در مرکز شهر پل‌علم افتتاح شد.

این کلب ها با حضور مسوولان ورزشی این ولایت، پیشکسوتان، مقام های دولتی و ورزشکارن، به هدف رشد ورزش سنوکر و مصرفیت سالم ورشکاران افتتاح و بهره برداری شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۴۹
Background image

مسابقات انتخابی آب‌بازی زون مرکز با اشتراک ۶۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی آب‌بازی زون مرکز با اشتراک ۶۰ ورزشکار از شش ولایت کشور، از سوی فدراسیون ملی ورزش‌های آبی و با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، در چهار سبک و برای یک روز در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۴۶
Background image

لوگر؛ آغاز رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی برکی برک

رقابت های فوتبال زیر نام جام ش.هید فات.ح کاروان با اشتراک ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در ولسوالی برکی برک آغاز شد.

در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۴۳
Background image

پروان؛ برگزاری رقابت های فوتسال با حضور ۴ تیم در ولسوالی جبل السراج

رقابت های فوتسال با حضور ۴ تیم از سوی مدیریت ورزشی ولسوالی جبل السراج در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی جبل السراج برگزار شد.

در فینال این رقابت ها تیم اتحاد. . .

BACK TO NEWS