غور؛ مسابقات دسته اول فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم با قهرمانی تیم استقلال به پایان رسید

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۸ - ۱۳:۵۵
غور؛ مسابقات دسته اول فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم با قهرمانی تیم استقلال به پایان رسید

رقابت‌های دسته اول فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور میان ۱۲ تیم که از یک ماه به اینسو در مرکز این ولایت ادامه داشت، با قهرمانی تیم استقلال خاتمه یافت.

دیدار پایانی این پیکارها با رویا روی تیم های استقلال و تیم اتحاد صورت گرفت، که در نتیجه تیم استقلال با تفاوت ۲_۳ امتیاز تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش فوتبال، ایجاد وحدت میان ورزشکاران و شناسائی چهره های برتر عنوان گردیده است، که در پایان از سوی آمریت ورزشی این ولایت برای تیم برتر های برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۶
Background image

مسابقات جام یادگار والیبال با اشتراک ۱۵ تیم در هرات آغاز شد

رقابت‌های والیبال جام یادگار با اشتراک ۱۵ تیم از فدراسیون‌های ورزشی ولایت هرات، از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات و با همکاری فنی فدراسیون والیبال این ولایت، در میان پیشکسوتان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۵
Background image

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش»

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش» با حضور ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت در کابل ادامه دارد. این رقابت‌ها برای شش روز برگزار می‌شود و در پایان۵۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۶
Background image

مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان جام نجیب تلاش از سویی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت کشور. . .

BACK TO NEWS