غور؛ برگزاری مسابقات کشتی رستمی، دوش و والیبال در ولسوالی تیوره

org_admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۳:۴
غور؛ برگزاری مسابقات کشتی رستمی، دوش و والیبال در ولسوالی تیوره

مسابقات کشتی رستمی، دوش و والیبال با اشتراک بیش از ۱۰۰ ورزشکار از سوی مدیریت ورزشی ولسوالی تیوره در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در بازار یخن علیای ولسوالی تیوره برگزار شد.

در بخش کشتی رستمی، رقابت‌ها میان پهلوانان ولسوالی تیوره در وزن‌های ۶۰ تا ۹۰ کیلوگرام برگزار شد که پهلوانان محمد داود محمدی، قاری سیف‌الله، خلیل احمد، عبدالملک، میر احمد، فضل حق، صابر، مراد، امین و کریمداد در اوزان مختلف موفق به کسب مقام قهرمانی شدند.

در بخش دوش، ابراهیم‌جان در میان ۲۰ ورزشکار مقام نخست را از آن خود کرد.

همچنین در مسابقات والیبال، شش تیم در قالب جام حذفی با یکدیگر به رقابت پرداختند که در نتیجه؛ تیم خراسان به تفاوت ۳ بر صفر تیم وفا را شکست داده و عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را کسب کرد.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش های عنعنوی، در مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۶ - ۹:۴۴
Background image

جوزجان؛ رقابت های والیبال با اشتراک شش تیم در ولسوالی خماب برگزار شد

رقابت های والیبال با اشتراک شش تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، در ولسوالی خماب برگزار شد.

در دیدار نهایی این رقابت ها تیم باش. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۶ - ۹:۴۲
Background image

سمنگان؛ برگزاری رقابت های توپ دنده با اشتراک هشت تیم در دره‌صوف پایین

رقابت های توپ دنده با اشتراک هشت تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان، در ولسوالی دره‌صوف پایین برگزار شد.

در این رقابت ها تیم ، تیم امید لبابی با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۶ - ۹:۴۱
Background image

تخار؛ برگزاری مسابقات منتخبه کیک بوکسینگ با اشتراک ۶۰ تن در شهر تالقان

دومین دور مسابقات منتخبه کیک بوکسینگ با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آرمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

این رقابت ها که. . .

BACK TO NEWS