غور؛‌ مسابقات دوش با اشتراک ۱۵ ورزشکار در ولسوالی تولک برگزار گردید

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۸ - ۱۳:۱۷
غور؛‌ مسابقات دوش با اشتراک ۱۵ ورزشکار در ولسوالی تولک برگزار گردید

رقابت های دوش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور میان ۱۵ ورزشکار در فاصله ۲۰۰ متری برای مدت یک روز در ولسوالی تولک دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده عبدال رسول مقام اول، سید مجیب الرحمان احمدی مقام دوم و صابر فقیری مقام سوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این رقابت ها رشد و توسعه ورزش دوش در ولسوالی تولک عنوان گردیده است، که در اخیر برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۵:۲
Background image

رقابت های والیبال تحت نام جام عیدی میان ۱۴ تیم در ولسوالی آرگون پکتیکا به پایان رسید

نمایندگی فدراسیون والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش پکتیکا میان ۱۴ تیم در ولسوالی آرگون تحت نام جام عیدی ۱۴ روز قبل برگزار شده بود با قهرمانی تیم آرگون به پایان رسید.

بازی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۴:۵۲
Background image

بغلان؛ مسابقات والیبال با اشتراک ۲۰ تیم با قهرمانی مرکز بنو به پایان رسید

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام تابستانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان بیست تیم که از ده روز به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۲:۶
Background image

دایکندی؛ مسابقات دست کشتی با اشتراک ۱۸ ورزشکار در ولسوالی اشترلی برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی دست کشتی از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۸ ورزشکار از کتگوری سنی جوانان برای مدت یک روز در ولسوالی اشترلی دایر گردید.

در انجام این. . .

BACK TO NEWS