غزنی؛ نمایشات اسکیت با اشتراک ۲۲ ورزشکار در ولسوالی مقر صورت گرفت

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۶ - ۲۲:۲۶
غزنی؛ نمایشات اسکیت با اشتراک ۲۲ ورزشکار در ولسوالی مقر صورت گرفت

نمایشات اسکیت از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری امریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۲۲ ورزشکار این رشته برای مدت یک روز در ولسوالی مقر این ولایت صورت گرفت.

در این برنامه ورزشکاران در کتگوری های سنی نونهالان، نوجوانان و جوانان نمایشات را انجام دادند، که توسط مسئولین امریت ورزشی ولایت غزنی مورد تشویق و تقدیر قرار گرفتند.

هدف از برگزاری این نمایشات رشد و توسعه ورزش میان جوانان و دوری جوانان از مواد مخدر عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۴/۶ - ۲۲:۵۳
Background image

رقابت‌های نیوفول کانتاکت میان ۶۰ تن در غزنی برگزار شد

رقابتهای نیوفول کانتاکت میان ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی ورزش های رزمی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در قریه نوآباد مرکز شهر این‌ ولایت برگزار شد.

این رقابت. . .

جمعه ۱۴۰۴/۴/۶ - ۲۲:۵۰
Background image

برگزاری رقابت‌های سبک کی‌ون میان ۳۲ ورزشکار در شهر گردیز پکتیا

رقابت‌های سبک کی‌ون میان ۳۲ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی ورزش های رزمی در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیا، در مرکز شهر گردیز این‌ ولایت برگزار شد.

این‌ رقابت ها در. . .

جمعه ۱۴۰۴/۴/۶ - ۲۲:۴۷
Background image

هلمند؛ رقابت فوتسال میان ۲۴ تیم در شهر لشکر‌گاه آغاز شد

رقابت‌های فوتسال میان ۲۴ تیم‌ از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، در مرکز شهر لشکرگاه آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم‌ ساحل. . .

BACK TO NEWS