غزنی؛ مسابقات فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در مرکز آغاز گردید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۶ - ۱۷:۱۰
غزنی؛ مسابقات فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در مرکز آغاز گردید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام زمستانی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۱۰ تیم از قریه های مرکز این ولایت برای مدت یک ماه آغاز گردید.

نخستین دیدار این پیکارها با رویا روی تیم های ش.ه.ی.د قهرمان و تیم خوش ابدال صورت گرفت، که در نتیجه تیم خوش ابدال با تفاوت ۳_۶ امتیاز تیم حریف را شکست داده و پیروزی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد وحدت و همدلی میان ورزشکاران قریه های مرکز ولایت غزنی عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۲۰:۴۷
Background image

غزنی؛ مسابقات گروپ A فوتبال میان ۱۶ تیم‌ در قریه مریانی ولسوالی گیلان آغاز شد

مسابقات گروپ A فوتبال میان ١۶ تیم‌ در قریه مریانی ولسوالی گیلان ولایت غزنی از طرف مدیریت ورزشی این ولسوالی با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی برای یک ماه آغاز شد.

در بازی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۲۰:۴۶
Background image

بامیان؛ رقابت های سنوکر میان ۲۰ ورزشکار به پایان رسید

مسابقات سنوکر میان ۲۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون متذکره در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش بامیان برگزار شده بود به پایان رسید.

در این مسابقات ورزشکاران در کتگوری سنی مختلف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۶ - ۱۶:۵
Background image

مسابقات والیبال با اشتراک ۲۰ تیم در ولسوالی جاغوری ولایت غزنی آغاز گردید

رقابت‌های والیبال قریه‌به‌قریه از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی با اشتراک ۲۰ تیم به‌مدت یک ماه در ولسوالی جاغوری این ولایت آغاز گردید.

در. . .

BACK TO NEWS