غزنی؛ تیم ش.هید یاری سه‌پایه قهرمان مسابقات فوتسال در ولسوالی جاغوری شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۳:۴۱
غزنی؛ تیم ش.هید یاری سه‌پایه قهرمان مسابقات فوتسال در ولسوالی جاغوری شد

رقابت های فوتسال با اشتراک ۲۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در ولسوالی جاغوری به قهرمانی تیم شه.ید یاری سه پایه به پایان رسید.

در دیدار پایانی این رقابت‌ها، تیم شه.ید یاری سه‌پایه به مصاف تیم قلب لومان رفت که با نتیجه ۱-۰گول تیم ش.هید حریف خود را شکست داد و قهرمانی را از آن خود کرد.

این‌ رقابت‌ها به هدف رشد ورزش فوتسال و همبستگی ورزشکاران، به‌ مدت دو هفته برگزار شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۸:۸
Background image

زابل؛ رقابت‌های رزمی میان ۱۸ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های سبک متحد ورزش‌های رزمی میان ۱۸ ورزشکار دو کلب، از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها به‌مدت یک روز، در کتگوری سنی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۸:۵
Background image

میدان وردک؛ رقابت‌های والیبال میان ۱۶ تیم در ولسوالی سیدآباد به پایان رسید

رقابت‌های والیبال میان ۱۶ تیم که از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت میدان وردک، در ولسوالی سیدآباد این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم حکیم‌خیل به پایان رسید.

در بازی نهایی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۸:۳
Background image

خوست؛ رقابت‌های والیبال میان چهار تیم در شهر متون برگزار شد

رقابت‌های والیبال میان چهار تیم که از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت خوست، در شهر متون مرکز این ولایت برگزار شد، با قهرمانی تیم انتخابی تنی به پایان رسید.

در بازی نهایی این رقابت‌ها. . .

BACK TO NEWS