سیمینار ورزش های محلی و ورکشاپ احصایوی در بادغیس برگزار شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۸ - ۹:۲۰
سیمینار ورزش های محلی و ورکشاپ احصایوی در بادغیس برگزار شد

هیت اعزامی آمریت ورزش های محلی و عنعنوی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش سمینار و ورکشاپ ورزش های محلی را در ولایت بادغیس برگزار کرد.

در این سمینار آموزشی که از سوی مسوولین آمریت ورزش های محلی و عنعنوی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش برای کارمندان آمریت تربیت بدنی و ورزش و ورزشکاران بازی های سنتي ولسوالی های واحد های دومی ولایت نام برده برگزار شد.

در این سمینار و ورکشاپ احصایوی ۳۰ تن از واحد اولی و دومی ولایت ذکر شده اشتراک نموده بودند که هدف آن بلند بردن ظرفیت ورزش های محلی و عنعنوی بوده است.

قابل ذکر است در اخیر برای شاملین تصدیق نامه از سوی مسئولین اشتراک کننده توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۲۳
Background image

مسابقات فوتبال میان چهارده تیم در ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پنجشیر میان ۱۴ تیم که از یک ماه به اینسو در ولسوالی آبشار این ولایت ادامه داشت، با قهرمانی تیم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۲۰
Background image

جوزجان؛ رقابت های والیبال با اشتراک شش تیم در ولسوالی قرقین برگزار شد

رقابت های والیبال با اشتراک شش تیم از سوی نمایندگی فدارسیون والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، در قریه دینار ولسوالی قرقین برگزار شد.

در دیدار نهایی این رقابت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۱۵
Background image

هرات؛ رقابت های کیک‌جیتسو با اشتراک ۷۰ تن در مرکز برگزار شد

هفدهمین دور رقابت‌های رزمی در سبک کیک‌جیتسو با اشتراک ۷۰ تن از سوی نمایندگی فدارسیون این رشته درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در مرکز شهر هرات برگزار شد.

این رقابت ها. . .

BACK TO NEWS