رقابت های گروهی فوتبال در خوست آغاز شده است

Afzal-af
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۳ - ۹:۶
رقابت های گروهی فوتبال در خوست آغاز شده است

فدراسیون فوتبال ولایت خوست رقابت تیم های گروپ الف این ولایت را در ورزشگاه ملی امانی آغاز کرده است.

در این گروپ پنج تیم حضور دارند که به مدت 10 روز به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

دیدار نخست این رقابتها میان تیمهای لندی ملا و مته چینی برگزار شد که تیم مته چینی توانست ۱/۲ لندی ملا را شکست دهد.

در مراسم افتتاحیه این مسابقات، عطاالله کدوال ،آمر ورزشی ولایت خوست، مقدر قاضی زاده بازیکن سابق تیم ملی افغانستان، رهبری فدراسیون فوتبال، بازیکنان سابق و ورزش دوستان حضور داشتند.

لازم به ذکر است دو تیم برتر این دوره از مسابقات راهی لیگ برتر خواهند شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۵۱
Background image

مسابقات کانفو توا میان ورزشکاران از چهار ولایت کشور در ولایت کندز برگزار گردید

رقابت‌های کانفو توا از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز و با اشتراک ۶۴ ورزشکار از ولایت‌های بلخ، سمنگان، تخار و بغلان مرکزی برای مدت یک روز در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۴۸
Background image

مسابقات والیبال میان ده تیم در مرکز ولایت سمنگان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان میان ده تیم که از دو روز به اینسو در مرکز این ولایت ادامه داشت، خاتمه یافت.

دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۴:۴۹
Background image

مسابقات کونگ‌فو میان ۱۲۰ ورزشکار در مرکز ولایت غزنی برگزار گردید

رقابت‌های کونگ‌فو از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی و با اشتراک ۱۲۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز. . .

BACK TO NEWS