رقابتهای منتخبه بدمنتون ولایت کابل پایان یافت

رقابتهای منتخبه بدمنتون کابل در جمنازیم ۲۵۰۰ نفری ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش کشور امروز در کابل پایان یافت.
در اختتامیه این رقابتها حافظ احمدجان زدران معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش، مولوی عبدالناصر هاشمی رئیس مالی و اداری این ریاست، محمد یوسف کارگر رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان، اتشه ریگی سوبکجا سفیر اندونیزیا در افغانستان، محمد اعظم کوهی آمر فدراسیونها، عبدالناصر زاخیلی آمر خدمات ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزشکاران حضور داشتند.
در این رقابتها ۸۰ ورزشکار از کابل در پنج کتگوری شرکت داشته و با هم رقابت کردند که در پایان از بخش تیم ملی فهیم یاوری مقام نخست، حسیبالله نظری مقام دوم و اسماعیل مقام سوم را کسب کردند.
در رده سنی ۱۹ سال شوکت فقیری مقام نخست، انعامالحق صدیقی مقام دوم و صهیب مقام سوم این رقابتها را کسب کردند.
صادق بارکزی مقام نخست، سید صلاحالدین مقام دوم و راشد شکیب مقام سوم را در رده سنی ۱۷ سال به دست آوردند.
در رده سنی ۱۵ سال شمصب مقام نخست، توفیق مقام دوم و نوید طوطاخیل مقام سوم را به دست آوردند.
و رده سنی ۱۳ سال حامد مقام نخست، مبشر نظری مقام دوم و محمد هاشمی مقام سوم این رقابتها را کسب کردند.
همچنان در بخش تیمی در گروه A احمد فهیم و انعام الله فقیری مقام نخست و اسماعیل جاهد و شوکت فقیری مقام دوم را به دست آوردند.
در گروه B الهام امیری و فردین حسنزاده مقام نخست و انعامالحق صدیقی و صادق بارکزی مقام دوم را به دست آوردند.
همچنان در گروه C حامد موسیزی و زاهدالله منیب مقام نخست و عمران اکبری و ارزش گوری مقام دوم را به دست آوردند.
این رقابتها که از پنج روز به این سو جریان داشت هدف آن آمادگی برای رقابتها جهانی و شناسایی بهترین چهرهها برای تیم منتخبه بدمنتون کابل عنوان شده که در پایان ۱۵ تن عضویت تیم منتخبه کابل را به دست آوردند.
در پایان برای ورزشکاران برتر مدال و تقدیر نامه اهدا شد.