دکتور خلیله علی همسر مرحوم محمد علی کلی با رهبری اداره ورزش دیدار کرد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۶ - ۱۴:۲
دکتور خلیله علی همسر مرحوم محمد علی کلی با رهبری اداره ورزش دیدار کرد

دکتور خلیله علی همسر مرحوم محمد علی کلی قهرمان و استوره بوکس جهان و هیئت همراه شان با رهبری ریاست عمومی کمیته المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور دیدار کرد.

در این دیدار دو جانبه حافظ احمد جان زدران معاون فنی و مسلکی این‌ ریاست به بانو خلیله علی خوش آمد گویی گفت و افزود: « آمدن شما به ما و تمام افغان ها یک اطمینان به جهان است‌ و خوشحال هستیم که‌ با شما هستیم.» همچنان آقای زدران گفت که الحمدلله کشور امن است‌ و هر کس می‌تواند به خوشی و خوشحالی به کشور بیاید.

بعد بانو خلیله علی گفت: « افغانستان خانه دوم من هست و من پیش هم به این خانه خود آمده بودم و حال کشور امن است، ترس فکری و جانی نیست، فضا آرام است‌ و در کل وضعیت مثبت است.» و همچنان بانو علی افزود ؛ من در تمام امور اجتماعی، صحت، تعلیم و ورزش با افغان ها هستم.

و بعد هیئت همرای بانو علی عطا امین لاجورد کشور را به نمایش گذاشتن که نشان انگشت استوره بوکس جهان محمد علی کلی با او حکاکی شده بود و انگشتر لاجوردی ، کورتی و دیگر یادگار های استوره بوکس جهان با خود داشت نشان دادند.

آقای آمین همچنان گفت می‌خواهم از لاجورد کشور در ساخت مدال های المپیکی و فیفا جهانی جاه بدهم .

در پایان این دیدار باز هم معاون فنی و مسلکی اداره ورزش کشور از مهمانان محترم و رسانه ها تشکری کرد و برایشان موفقیت های بیشتر در امور زندگی خواند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۷:۱
Background image

غزنی؛ مسابقات سوپر کپ فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم با قهرمانی تیم ستاره های تاسن به پایان رسید

رقابت‌های جام سوپر کپ فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۱۰ تیم که از یک ماه به اینسو در ولسوالی ده یک ادامه داشت، با قهرمانی تیم. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۶:۵۹
Background image

نیمروز؛ رقابت‌های فوتسال میان ۱۴ تیم در ولسوالی دلارام آغاز شد

رقابت‌های فوتسال میان ۱۴ زیر نام جام اتحاد جوانان از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در ولسوالی دلارام آغاز شد.

نخستین دیدار این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۶:۵۸
Background image

صعود تیم کوهنوردی ولسوالی تولک به سلسله کوه های کوته آب در غور

تیم چهار نفری کوهنوردی ولسوالی تولک از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این‌ رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، موفق به صعود کوه کوته‌اب در این ولسوالی شد.

این تیم سلسله کوه. . .

BACK TO NEWS