دکتور خلیله علی همسر مرحوم محمد علی کلی با رهبری اداره ورزش دیدار کرد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۶ - ۱۴:۲
دکتور خلیله علی همسر مرحوم محمد علی کلی با رهبری اداره ورزش دیدار کرد

دکتور خلیله علی همسر مرحوم محمد علی کلی قهرمان و استوره بوکس جهان و هیئت همراه شان با رهبری ریاست عمومی کمیته المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور دیدار کرد.

در این دیدار دو جانبه حافظ احمد جان زدران معاون فنی و مسلکی این‌ ریاست به بانو خلیله علی خوش آمد گویی گفت و افزود: « آمدن شما به ما و تمام افغان ها یک اطمینان به جهان است‌ و خوشحال هستیم که‌ با شما هستیم.» همچنان آقای زدران گفت که الحمدلله کشور امن است‌ و هر کس می‌تواند به خوشی و خوشحالی به کشور بیاید.

بعد بانو خلیله علی گفت: « افغانستان خانه دوم من هست و من پیش هم به این خانه خود آمده بودم و حال کشور امن است، ترس فکری و جانی نیست، فضا آرام است‌ و در کل وضعیت مثبت است.» و همچنان بانو علی افزود ؛ من در تمام امور اجتماعی، صحت، تعلیم و ورزش با افغان ها هستم.

و بعد هیئت همرای بانو علی عطا امین لاجورد کشور را به نمایش گذاشتن که نشان انگشت استوره بوکس جهان محمد علی کلی با او حکاکی شده بود و انگشتر لاجوردی ، کورتی و دیگر یادگار های استوره بوکس جهان با خود داشت نشان دادند.

آقای آمین همچنان گفت می‌خواهم از لاجورد کشور در ساخت مدال های المپیکی و فیفا جهانی جاه بدهم .

در پایان این دیدار باز هم معاون فنی و مسلکی اداره ورزش کشور از مهمانان محترم و رسانه ها تشکری کرد و برایشان موفقیت های بیشتر در امور زندگی خواند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۱۷:۳۹
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی!

دعوت نامه مطبوعاتی!

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۱۳:۴۳
Background image

نورستان؛ مسابقات غورسی با اشتراک چهار تیم در ولسوالی وایگل برگزار گردید

رقابت‌های محلی و عنعنوی غورسی از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نورستان میان چهار تیم از مربوطات مرکز و ولسوالی های این ولایت برای مدت یک روز در ولسوالی وایگل دایر گردید.

در انجام. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲ - ۱۳:۴۰
Background image

هرات؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۲۲ تیم در ولسوالی رباط سنگی آغاز گردید

رقابت‌های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات میان ۲۲ تیم از مرکز و ولسوالی های این ولایت در ولسوالی رباط سنگی این ولایت آغاز گردید.

د. . .

BACK TO NEWS