دایکندی؛ مسابقات فوتبال تحت عنوان جام مبارزه با مواد مخدر با اشتراک ۱۳ تیم آغاز گردید

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ - ۱۱:۲۵
دایکندی؛ مسابقات فوتبال تحت عنوان جام مبارزه با مواد مخدر با اشتراک ۱۳ تیم آغاز گردید

رقابت های فوتبال تحت عنوان جام مبارزه با مواد مخدر با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۳ تیم در منطقه کیان ولسوالی خدیر آغاز گردید، که قرار است برای مدت دو هفته ادامه خواهد یافت.

بازی نخست این مسابقات میان تیم های کالو و تیم جوانان برمل کیان صورت گرفت، که در نتیجه تیم جوانان برمل کیان با امتیاز ۳_۵ تیم حریف را شکست داده، و پیروزی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این رقابت ها تشویق جوانان به ورزش، رشد و انکشاف فوتبال در ولسوالی‌ها، ایجاد وحدت و همدلی میان جوانان و دوری از مواد مخدر عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۲:۵۲
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی!


دعوت نامه مطبوعاتی!

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۸:۸
Background image

زابل؛ رقابت‌های رزمی میان ۱۸ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های سبک متحد ورزش‌های رزمی میان ۱۸ ورزشکار دو کلب، از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها به‌مدت یک روز، در کتگوری سنی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۸:۵
Background image

میدان وردک؛ رقابت‌های والیبال میان ۱۶ تیم در ولسوالی سیدآباد به پایان رسید

رقابت‌های والیبال میان ۱۶ تیم که از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت میدان وردک، در ولسوالی سیدآباد این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم حکیم‌خیل به پایان رسید.

در بازی نهایی این. . .

BACK TO NEWS