دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۲۴ تیم با قهرمانی تیم آریانایی مهر به پایان رسید

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۳ - ۱۰:۳۰
دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۲۴ تیم با قهرمانی تیم آریانایی مهر به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام زمستانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۲۴ تیم از مربوطات مختلف ولسوالی شهرستان که از یک ماه به اینسو در این ولسوالی ادامه داشت، با قهرمانی تیم آریانایی مهر به پایان رسید.

دیدار نهایی این پیکارها با رویا رویی تیم های آریانایی مهر و تیم المهدی غاسور صورت گرفت، که در نتیجه تیم آریانایی مهر با تفاوت ۱۱_۱۲ گول تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود، که با این حال تیم المهدی غاسور مقام نائب قهرمانی را از آن خود نمود.

هدف از این رقابت‌ها را رشد و توسعه ورزش فوتبال در سطح ولسوالی شهرستان و ایجاد وحدت و همدلی میان جوانان بود، که در پایان برای تیم های برنده تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۲۱:۳۷
Background image

بامیان؛ مسابقات دوش در ولسوالی یکاولنگ برگزار شد

مسابقات دوش با اشتراک ۵۰ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون اتلتیک در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش بامیان در ولسوالی یکاولنگ برگزار شد.

در مسابقات متذکره ورزشکاران فاصله دو کیلو. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۲۱:۳۶
Background image

جوزجان؛ رقابت های والیبال درقریه جغسای شهر شبرغان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال در قریه جغسای شهر شبرغان ولایت جوزجان با اشتراک شش تیم برتر، به ابتکار نمایندگی فدراسیون والیبال و با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش دو روز قبل برگزار شده بود با. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۶:۳۶
Background image

پروان؛ اولین دور مسابقات آشی هاراکاراته با اشتراک ۲۱۵ ورزشکار برگزار گردید

اولین دور رقابت‌های آشی هاراکاراته از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان میان ۲۱۵ ورزشکار در هفت کتگوری وزنی از چهار ولایت کشور برای مدت یک روز. . .

BACK TO NEWS