دایکندی؛ رقابت‌های پهلوانی محلی میان ۱۲ ورزشکار در ولسوالی کجران برگزار شد

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۸ - ۱۹:۲۸
دایکندی؛ رقابت‌های پهلوانی محلی میان ۱۲ ورزشکار در ولسوالی کجران برگزار شد

رقابت‌های پهلوانی محلی میان ۱۲ ورزشکار از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی در دره‌ی سنی بزرگ‌سالان برای یک روز در ولسوالی کجران این ولایت برگزار شد.

در پایان مطیع‌الله مقام نخست و وکیل مقام دوم را کسب کرده و از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی مورد تقدیر مادی نیز قرار گرفتند.

هدف از برگزاری این رقابت‌ها رشد ورزش‌های محلی در این ولایت عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۹/۲۸ - ۶:۵۵
Background image

کابل؛ فصل پنجم لیگ قهرمانان فوتبال کشور با قهرمانی تیم ابو مسلم فراه به پایان رسید

فصل پنجم رقابت‌های لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان که از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری و حمایت ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور برگزار گردیده بود، پس از بیست‌وهفت روز. . .

جمعه ۱۴۰۴/۹/۲۸ - ۶:۴۵
Background image

پایان رقابت‌های فوتسال میان ۱۸ تیم در ولسوالی سوزمه قلعه ولایت سرپل

رقابت‌های فوتسال میان ۱۸ تیم که هفت روز پیش از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در قریه کته قلعه ولسوالی سوزمه قلعه این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم اتحاد آفرین کته قلعه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۳۰
Background image

کندز؛ جمنازیوم ورزشی با هزینه ۱۲ میلیون افغانی در شهر این ولایت افتتاح شد

جمنازیوم ورزشی با هزینه ۱۲ میلیون افغانی از سوی تاجر ملی قیام سدیس به نام جمنازیوم فردین در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در مرکز شهر این ولایت افتتاح شد.

این جمنازیوم. . .

BACK TO NEWS