دایکندی؛ رقابت‌های پرتاب سنگ میان ۱۶ تن در ولسوالی اشترلی برگزار شد

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۸ - ۱۰:۵۴
دایکندی؛ رقابت‌های پرتاب سنگ میان ۱۶ تن در ولسوالی اشترلی برگزار شد

رقابت‌های پرتاب سنگ میان ۱۶ تن از سوی مدیریت بازی‌های ملی و عنعنوی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی در ولسوالی اشترلی برگزار شد.

این رقابت ها در کتگوری سن‌ی جوانان بوده که سر انجام م و لا داد نظر و محمد محسین رحیمی به‌ ترتیب مقام اول و دوم شدند.

هدف از برگزاری این رقابت ها رشد ورزش های عنعنوی و دوری جوانان از دخانیات بوده که‌ یک روز ادامه داشت.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این ولایت به برندگان جوایز ورزشی اهدا شدند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۴۲
Background image

مسابقات کیک بوکسینگ میان ورزشکاران از هشت ولایت کشور به میزبانی بامیان برگزار گردید

رقابت‌های کیک بوکسینگ از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان میان ۱۲۰ ورزشکار از ۸ ولایت کشور در سبک واکو برای مدت یک روز دایر گردید.

در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۳۹
Background image

مسابقات جام حذفی فوتسال میان هشت تیم در مرکز ولایت نیمروز به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام حذفی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت نیمروز با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۸ تیم که از دو هفته به اینسو در مرکز این ولایت ادامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۳۷
Background image

تیم نوزده نفری کوهنوردان دیار سنایی در سلسله کوه‌های ولسوالی جغتوی ولایت غزنی صعود نمودند

تیم کوهنوردی دیار سنایی که متشکل از ۱۹ ورزشکار می‌باشد، از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی در سلسله کوه‌های ولسوالی جغتوی این ولایت در ارتفاع. . .

BACK TO NEWS