دایکندی؛ رقابت‌های فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم در ولسوالی کیتی آغاز شد

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۶:۵
دایکندی؛ رقابت‌های فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم در ولسوالی کیتی آغاز شد

رقابت‌های فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم زیر نام جام همدلی، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در منطقه خرنیک آغاز شد.

در نخستن دیدار این رقابت‌ها، تیم جوانان مزاری به تفاوت ۴-۰ گول تیم اتحاد مظفری را شکست داد و پیروزی را از آن خود کرد.

این رقابت‌ها به هدف رشد فوتبال، تشویق جوانان به ورزش، ترویج روحیه همبستگی و تقویت ورزش های اجتماعی، در مدت سه هفته برگزار خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۲:۵۲
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی!


دعوت نامه مطبوعاتی!

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۸:۸
Background image

زابل؛ رقابت‌های رزمی میان ۱۸ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های سبک متحد ورزش‌های رزمی میان ۱۸ ورزشکار دو کلب، از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها به‌مدت یک روز، در کتگوری سنی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۸:۵
Background image

میدان وردک؛ رقابت‌های والیبال میان ۱۶ تیم در ولسوالی سیدآباد به پایان رسید

رقابت‌های والیبال میان ۱۶ تیم که از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت میدان وردک، در ولسوالی سیدآباد این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم حکیم‌خیل به پایان رسید.

در بازی نهایی این. . .

BACK TO NEWS