جوزجان ؛ رقابت‌های فوتبال میان هشت تیم در شهر شبرغان آغاز شد

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۱:۱۸
جوزجان ؛ رقابت‌های فوتبال میان هشت تیم در شهر شبرغان آغاز شد

رقابت‌ های فوتبال میان هشت تیم به شکل گروپی از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، در شهر شبرغان آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم جوانان عید محله به مصاف تیم شهرک عیدمحله رفت که در نتیجه؛ تیم جوانان عید محله به تفاوت ۳ _ ۲ گول تیم حریف را شکست داد و پیروزی را از آن خود کرد.

این‌ رقابت ها به هدف رشد ورزش و اتحاد و همدلی میان ورزشکاران، به مدت یک ماه برگزار می شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۲۰:۴۵
Background image

تیم ووشوی افغانستان با کسب دو مدال برنز از بازی‌های آسیایی المپیکی جاپان بازگشت

تیم ووشوی افغانستان با کسب دو مدال برنز از بازی‌های آسیایی المپیکی جاپان بازگشت

تیم هفت‌نفره ووشوی کشور که با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور برای اشتراک در بیستمین دور بازی‌های آسیایی المپیکی به جاپان اعزام شده بود، امروز پس از پایان رقابت‌ها با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۳:۱۸
Background image

مسابقات کورش با اشتراک ۸۰ ورزشکار در ولسوالی خماب ولایت جوزجان برگزار شد

رقابت‌های محلی کورش از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، میان ۴۰ جوره ورزشکار، در قریه داناجی ولسوالی خماب برای مدت یک شب برگزار شد.

در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۱۳:۱۷
Background image

مسابقات k1 کیک بوکسینگ میان ۶۰ ورزشکار در مرکز ولایت بامیان برگزار گردید

رقابت‌های k1 کیک بوکسینگ از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، میان ۳۰ جوره ورزشکار از مرکز و ولسوالی‌های این ولایت ،در مرکز برگزار شد.

در. . .

BACK TO NEWS