جوزجان؛ مسابقات محلی کورش با اشتراک چهل ورزشکار در ولسوالی آقچه برگزار گردید

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۱:۳
جوزجان؛ مسابقات محلی کورش با اشتراک چهل ورزشکار در ولسوالی آقچه برگزار گردید

رقابت‌های محلی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۴۰ تن پهلوان از مرکز و ولسوالی‌های ولایت جوزجان برای مدت یک روز در ولسوالی آقچه دایر گردید.

این رقابت‌ها به صورت تک‌فایت میان پهلوانان ولسوالی های پنجگانه آقچه راه‌اندازی شد، که در نتیجه از میان ورزشکاران اشتراک کننده پنج جوره مساوی و پانزده تن دیگر آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافتند‌.

هدف از برگزاری این مسابقات زنده نگهداشتن ورزش‌های بومی و تقویت روحیه‌ی جوانان برای اشتراک در برنامه‌های سالم ورزشی عنوان گردیده است، و در پایان برای برندگان جوایز نقدی به‌عنوان تشویق و تقدیر از تلاش‌های ورزشی‌شان اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۰:۰
Background image

بغلان؛ رقابت‌های کونگ‌فو با اشتراک ۸۰ تن در ولسوالی بغلان مرکزی برگزار شد

رقابت‌های کونگ‌فو با اشتراک ۸۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، میان ورزشکاران ولایات کندز، سمنگان، بلخ، تخار، بدخشان، فاریاب،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۹:۵۶
Background image

غور؛ صعود تیم کوهنوردی کمپ نمبر یک به سلسله کوه های فيروز کوه

تیم شش نفره کوهنوردی کمپ نمبر یک این ولايت از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربيت بدنی و ورزش ولايت غور، موفق به صعود به کوه های شمالی شهر فیروزکوه شدند.

اين. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۹:۵۵
Background image

کندز؛ رقابت‌های محلی کورش میان ٧٠ ورزشکار در ولسوالی قلعه زال برگزار شد

رقابت‌های محلی کورش میان ٧٠ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون کورش و کمیته ورزشی ولسوالی قلعه زال در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در منطقه کلوخ تپه این ولسوالی به اشتراک. . .

BACK TO NEWS