جوزجان؛ آغاز مسابقات سنوکر و بلیارد به افتخار قهرمانی تیم زیر ۱۷ سال فوتسال افغانستا

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۲:۴۹
جوزجان؛ آغاز مسابقات سنوکر و بلیارد به افتخار قهرمانی تیم زیر ۱۷ سال فوتسال افغانستا

مسابقات سنوکر و بلیارد با اشتراک ۳۲ تن زیر نام جام «حمایت از قهرمانی تیم ملی زیر ۱۷ سال فوتسال کشور» از سوی نمایندگی فداسیون ملی این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و و ورزش ولایت جوزجان، در شهر شبرغان آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها فضل جان به مصاف سیف الله رفت و در نتیجه؛ فضل به تفاوت ۳-۲ امتیاز حرف را شکست داد و پیروز میدان شد.

این رقابت ها به هدف حمایت از تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال کشور و تشویق جوانان به ورزش، در مدت ۱۰ روز برگزار خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۲:۴۹
Background image

تیم‌های آریانا خوست و عینو مینه کندهار در ادامه لیگ قهرمانان فوتبال به پیروزی رسیدند

در ادامه رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان روشن، دو دیدار دیگر میان تیم‌های آریانا خوست و استقلال کابل و هم‌چنان عینو مینه کندهار و سرسبز یاشلر فاریاب برگزار شد.

در دیدار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۲:۴۳
Background image

پروان؛ برگزاری رقابت‌های دوش با اشتراک ۵۰ تن در مرکز

رقابت‌های دوش با اشتراک ۵۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان در مرکز شهر چاریکار برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران در کتگوری های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۲:۴۲
Background image

بدخشان؛ تیم آرمان داونگ قهرمان لیگ برتر فوتبال این ولایت شد

رقابت‌های لیگ برتر فوتبال میان هشت تیم، از سوی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بدخشان، در مرکز شهر فیض اباد به قهرمانی تیم آرمان داونگ به پایان رسید.

در. . .

BACK TO NEWS