تیم های کوهنوردی ولایت غور در سلسله کوه های سیاه کوه صعود نمودند

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۰:۲۱
تیم های کوهنوردی ولایت غور در سلسله کوه های سیاه کوه صعود نمودند

تیم های کوهنوردی ولایت غور که تعداد ورزشکاران آن به بیست تن می‌رسد، از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت برای مدت یک روز در سلسله کوه های سیاه کوه به ارتفاع ۳۲۵۰ متری صعود نمودند.

در این برنامه ورزش تیم های جام غور، تیم عقابان هندوکش و تیم کوهنوردی کمپ نمبر یک شرکت نمودند، که توانستند در حدود ده ساعت هدف ۳۲۵۰ متری را صعود نمایند.

هدف از برگزاری این برنامه ورزشی گرامی داشت و استقبال از ماه مبارک رمضان عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۲۱:۱۷
Background image

مسابقات والیبال میان ۳۰ تیم در ولسوالی محمد آغه ولایت لوگر پایان یافت

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام بهاری از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش لوگر میان سی تیم که از یک ماه به اینسو در ولسوالی محمد آغه ادامه داشت، به پایان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۲۱:۱۶
Background image

مسابقات فوتسال میان دوازده تیم در مرکز ولایت پروان به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام قریه‌جات تتندره از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت پروان با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۱۲ تیم که از هفت روز به اینسو ادامه داشت،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۲۱:۱۴
Background image

مسابقات ریسمان کشی میان شش تیم در مرکز ولایت کاپیسا برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی ریسمان کشی از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا میان ۶ تیم از متعلمین لیسه خصوصی ژرف اندیشان دانش واقع مرکز این ولایت برای مدت یک روز دایر گردید.. . .

BACK TO NEWS