تخار؛ سومین دور مسابقات ووشو با اشتراک ۷۰ ورزشکار برگزار گردید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۵ - ۱۰:۱۲
تخار؛ سومین دور مسابقات ووشو با اشتراک ۷۰ ورزشکار برگزار گردید

سومین دور رقابت های ووشو تحت عنوان صلح و دوستی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار میان هفتاد ورزشکار از کتگوری های سنی جوانان و بزرگسالان برای مدت یک روز در مرکز این ولایت برگزار گردید.

در این پیکارها ورزشکاران از ولایت های تخار، کندز، بغلان، بدخشان، سمنگان، کابل، پنجشیر و لغمان شرکت داشتند، که در انجام ورزشکاران ولایت تخار مقام اول، ورزشکاران ولایت کابل مقام دوم را از آن خود نمودند.

که در پایان برای ورزشکاران برتر از طرف مسئولان برگزاری مسابقات تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۶
Background image

مسابقات جام یادگار والیبال با اشتراک ۱۵ تیم در هرات آغاز شد

رقابت‌های والیبال جام یادگار با اشتراک ۱۵ تیم از فدراسیون‌های ورزشی ولایت هرات، از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات و با همکاری فنی فدراسیون والیبال این ولایت، در میان پیشکسوتان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۵
Background image

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش»

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش» با حضور ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت در کابل ادامه دارد. این رقابت‌ها برای شش روز برگزار می‌شود و در پایان۵۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۶
Background image

مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان جام نجیب تلاش از سویی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت کشور. . .

BACK TO NEWS