بلخ؛ مسابقات محلی کورش میان۱۰۰ ورزشکار در ولسوالی کشنده برگزار شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۴ - ۲۰:۴
رقابت‌های پهلوان محلی کورش با اشتراک ۱۰۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون کورش در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در ولسوالی کشنده برگزار شد. در فرجام این مسابقات از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۱۰ تن  آنها به نتیجه مساوی دست یافتند و ۴۰ تن دیگر آنها با شکست دادن حریفان خود قهرمانی  را از آن خود کردند. این رقابت ها به هدف رشد و توسعه ورزش های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران ، به مدت یک روز برگزار شد.

رقابت‌های پهلوان محلی کورش با اشتراک ۱۰۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون کورش در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در ولسوالی کشنده برگزار شد.

در فرجام این مسابقات از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۱۰ تن آنها به نتیجه مساوی دست یافتند و ۴۰ تن دیگر آنها با شکست دادن حریفان خود قهرمانی را از آن خود کردند.

این رقابت ها به هدف رشد و توسعه ورزش های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران ، به مدت یک روز برگزار شد.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۹:۶
Background image

کابل؛ ششمین دور مسابقات خزانی پرورش اندام و فیتنس زون شمال شهر کابل با اشتراک ۱۵۳ ورزشکار آغاز گردید

ششمین دور رقابت‌های خزانی پرورش اندام و فیتنس زون شمال شهر کابل از طرف فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل با اشتراک ۱۵۳ ورزشکار از بیست‌و دو کلپ پایتخت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۲:۳۹
Background image

بغلان؛ رقابت های بزکشی با اشتراک ۶۰ چاپنداز در ولسوالی دندغوری برگزار شد

رقابت های بزکشی با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، در ولسوالی دندغوری برگزار شد.

اولاق های آخر این رقابت ها را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۲:۲۱
Background image

دایکندی؛ رقابت های ورزشهای رزمی در سبک پارت فایت با اشتراک ۳۷ تن در شهر نیلی برگزار شد

رقابت های ورزشهای رزمی در سبک پارت فایت با اشتراک ۳۷ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در مرکز شهر نیلی برگزار شد.

این رقابت. . .

BACK TO NEWS